Ιάσων Τριανταφυλλίδης: «Αγαπώ πολύ τη Δέσποινα Βανδή, είναι φίλη μου. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός»
13:52 - 24/03/2023
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Σοφία Ραφτοπούλου έδωσε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης. Ο δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα.Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Σοφία Ραφτοπούλου έδωσε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης. Ο δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα.«Αν ήθελε η Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει, έπρεπε να κάνει μια άλλη επιστροφή. Η Ρούλα έκανε κακό στο “Σπίτι με το Mega” γιατί σε κάθε εκπομπή μεταμορφώταν ανάλογα με τον καλεσμένο», είπε αρχικά ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός
“Τα δημόσια πρόσωπα έχουν δικαιώματα στη ζωή, αλλά και υποχρεώσεις στη δημοσιότητά τους” δήλωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε σε συνέντευξη στο Πρωινό μας και στην Σοφία Ραφτοπούλου για τα τηλεοπτικά δρώμενα και για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. «Αν ήθελε η Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει, έπρεπε να κάνει ... Περισσότερα
To άρθρο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit