Παπαρίζου: Οργή Σούρα για τις δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών» – «Απερίσκεπτο, κάτι σαύρες δεν έχουν φύλο»
12:48 - 24/03/2023
Συζητήθηκε πολύ η Έλενα Παπαρίζου μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου».
Συζητήθηκε πολύ η Έλενα Παπαρίζου μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου». Ο ψυχίατρος Δημήρτης Σούρας, που συχνά τοποθετείται δημόσια για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, σχολίασε και τα όσα είπε η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε. Ο ίδιος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαρίζου: Ξέσπασμα Σούρα για δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών» – «Απερίσκεπτο, οι σαύρες δεν έχουν φύλο»
«Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» δήλωσε πρόσφατα η τραγουδίστρια - Η παρέμβαση του ψυχιάτρου.
Το άρθρο Παπαρίζου: Ξέσπασμα Σούρα για δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών» – «Απερίσκεπτο, οι σαύρες δεν έχουν φύλο» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΠαπαρίζου: Ξέσπασμα Σούρα για δηλώσεις της περί «άφυλων παιδιών» – «Απερίσκεπτο, οι σαύρες δεν έχουν φύλο»
«Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» δήλωσε πρόσφατα η τραγουδίστρια - Η παρέμβαση του ψυχιάτρου
Διαβάστε το στο pagenews.grΣούρας για Παπαρίζου περί «άφυλων παιδιών»: «Απερίσκεπτο, οι σαύρες δεν έχουν φύλο» (video)
Θέμα συζήτησης έγινε η Έλενα Παπαρίζου μετά από πρόσφατες δηλώσεις της, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου». Ο ψυχίατρος Δημήρτης Σούρας, που συχνά τοποθετείται δημόσια για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, σχολίασε και τα όσα είπε η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε. Ο …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr