Τρόμος στην Ουαλία: Τρωκτικά σε μέγεθος γάτας έχουν καταλάβει τις ακτές – Δείτε βίντεο

18:28 - 19/03/2023

Τι φοβούνται οι κάτοικοι

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουαλία: Τρωκτικά σε μέγεθος γάτας έχουν «καταλάβει» την παραλιακή πόλη Τένμπυ

Οι κάτοικοι δεν μπορούν να πλησιάσουν τις ακτές, ενώ υπάρχει μεγάλο κίνδυνος τα ποντίκια να αναπτυχθούν σε μεγάλους αριθμούς και…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ουαλία: Τρωκτικά σε μέγεθος γάτας έχουν «καταλάβει» την παραλιακή πόλη Τένμπυ

Οι κάτοικοι δεν μπορούν να πλησιάσουν τις ακτές, ενώ υπάρχει μεγάλο κίνδυνος τα ποντίκια να αναπτυχθούν σε μεγάλους αριθμούς και στους δρόμους της πόλης Τον απόλυτο τρόμο ζουν οι κάτοικοι της μικρής παραλιακής πόλης της Ουαλίας Τένμπυ, από την «πολιορκία» που δέχονται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, από τρωκτικά που φτάνουν σε μέγεθος γάτας. Μάλιστα, […] The post Ουαλία: Τρωκτικά σε μέγεθος γάτας έχουν «καταλάβει» την παραλιακή πόλη Τένμπυ appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί