Τουτουντζής για τον σύντροφό του: «Είναι καταπληκτικός μπαμπάς! Τον ζηλεύω, έχω οδηγήσει 3 ώρες για να τον τσεκάρω»

16:32 - 15/03/2023

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό του και τα παιδιά τους.Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό του και τα παιδιά τους.Ο makeup artist ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι τιμή μου να είμαι στο J2US με την Κατερίνα Στανίση. Λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US ήθελα να φύγω. Σκέφτηκα τα παιδιά μου γιατί μου δίνουν δύναμη. Επί μία εβδομάδα τα παιδιά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τουτουτζής: «Ο σύντροφός μου είναι καταπληκτικός μπαμπάς – Φουρέιρα είναι αδελφή μου» [vid]

Τουτουτζής «Είμαι τιμή μου να είμαι στο J2US με την Κατερίνα Στανίση. Λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US ήθελα να φύγω. Σκέφτηκα τα παιδιά μου γιατί μου δίνουν δύναμη»

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει