Απόστολος Γκλέτσος: Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικούς λόγους

11:22 - 14/03/2023

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, για την τηλεόραση «για τα χρήματα», την ενασχόληση με τα κοινά και τις γυναίκες της ζωής του. O Απόστολος Γκλέτσος συμμετέχει στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» στο Open». «Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικό λόγο. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, όπως και ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικούς λόγους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικούς λόγους

«Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση - Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Απόστολος Γκλέτσος: «Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής μου – Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικούς λόγους»

Στο «MEGA Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος για την τηλεόραση «για τα χρήματα», την ενασχόληση με τα κοινά και τις γυναίκες της ζωής του.Στο «MEGA Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος για την τηλεόραση «για τα χρήματα», την ενασχόληση με τα κοινά και τις γυναίκες της ζωής του.O Απόστολος Γκλέτσος συμμετέχει στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» στο Open». «Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικό λόγο. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, όπως και η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΕΚΤΕΡ: Ένα βήμα μακριά από το ανώτατο πτυχίο της 7ης τάξης

Με τη «μύτη» έπεσε το αεροσκάφος της DHL που συνετρίβη στο Βίλνιους – Γερμανικά σενάρια για ρωσική εμπλοκή

Black Friday 2024: Που δίνεται η μάχη των εκπτώσεων στις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών

5 προσφορές στον διαγωνισμό των Σκοπίων για τον αγωγό φυσικού αερίου Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας

Τραγωδία με influencer στη Βραζιλία: H στιγμή που παρασύρεται από τα ορμητικά νερά εν μέσω πλημμύρας

Γιατί ξυπνάμε συχνά στη μέση της νύχτας, και τι μπορείτε να κάνετε