FIAT Professional Ducato: Πρότυπο ασφάλειας

10:02 - 11/03/2023

Το FIAT Professional Ducato με την παρουσίαση του στις αρχές της δεκαετίας του 1980 έφερε μία επανάσταση στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV). Μέσω μιας καινοτόμας για την εποχή πλατφόρμας, ανέβασε σε νέο επίπεδο τις δυνατότητες μεταφοράς φορτίου, ενώ μέσα στην πορεία του στο χρόνο το μοντέλο εξελίχθηκε προσφέροντας πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό ... Περισσότερα To άρθρο FIAT Professional Ducato: Πρότυπο ασφάλειας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Καμπανάκι» από το ECDC σε όλη την Ευρώπη για δύο βακτήρια που εξαπλώνονται και είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά

«Ναι» επί της αρχής από το Ισραήλ σε συμφωνία εκεχειρίας με την Χεζμπολάχ - «Αγκάθι» οι ακροδεξιοί Υπουργοί

Ο Βινίσιους βγήκε νοκ-άουτ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου – Η Λίβερπουλ και τα άλλα ματς που χάνει

Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη»

Χτύπησε την κόρη του με καλώδια και έριξε μπουνιές σε αστυνομικό στον Βόλο - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει από αύριο η θερμοκρασία - 22 βαθμοί Κελσίου και βροχές το Σαββατοκύριακο