Νίκος Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Ποιος Θεός τιμωρητικός; Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;»

16:04 - 10/03/2023

Τις αδιανόητες δηλώσεις που έκανε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για το δυστύχημα των Τεμπών σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι. Τις αδιανόητες δηλώσεις που έκανε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για το δυστύχημα των Τεμπών σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι. «Τον Αμβρόσιο αφήστε τον ήσυχο τον άνθρωπο. Δεν είναι καθησυχασμένος; Δεν τον αφήνουν να καθησυχάσει. Τα τελευταία χρόνια οι δηλώσεις του όλες είναι για να ξεσηκωθεί το σύστημα. Και δημοσιογράφοι μην πηγαίνετε. Δεν γίνεται να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο»

"Μην τα κάνετε αυτά. Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;" Το άρθρο Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο»

«Δεν είναι η στιγμή αυτή για να βγει να πει αυτή την άποψη και δεν ξέρω πού βασίζεται.» (BINTEO)

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο"

"Μην τα κάνετε αυτά. Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει