Μαίρη Βιδάλη: «Ήξερα ότι θα καλέσει το βράδυ και επί έναν μήνα δεν σήκωνα το τηλέφωνο, είχε μεγάλη ψύχωση»

23:34 - 09/03/2023

Η Μαίρη Βιδάλη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, αλλά και σε έναν εμμονικό θαυμαστή της σειράς. «Την εποχή του “Καλημέρα Ζωή” είχαμε αστεία περιστατικά με τους θεατές, γιατί έμπαιναν σε αυτή τη δραματικότητα της ιστορίας. Κατά τη διάρκεια όμως της καριέρας μου, είχα κάποιους εμμονικούς θαυμαστές που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Βιδάλη: «Ήξερα ότι θα καλέσει το βράδυ και επί έναν μήνα δεν σήκωνα το τηλέφωνο, είχε μεγάλη ψύχωση»

Η Μαίρη Βιδάλη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Grand Hotel»: Όσα θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 27/11

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Το ρομαντικό δείπνο για την γιορτή της παρουσιάστριας

Γιώργος Παπαδάκης: Τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή για το θάνατο της Βέφας Αλεξιάδου «Κάποια στιγμή μου είχε πει “τι να την κάνω τη ζωή;”»

Οι πιο αποτελεσματικές προτάσεις για τη διατήρηση ενός υγιούς συκωτιού

Βούλα Πατουλίδου: «Τον άντρα μου τον αγάπησα αμέσως γιατί με έμαθε να γελάω, η μητέρα μου δεν τον ήθελε»

Ναρκισσιστές: 7 ύπουλοι τρόποι που χρησιμοποιούν για να ελέγξουν το μυαλό σου