Γιάννης Μπέζος: Με είχε «πεθάνει», έγραφε ότι ήμουν στο νοσοκομείο διασωληνωμένος, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία
17:24 - 09/03/2023
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για τον φόβο, την κατάχρηση εξουσίας, το μυστικό του γάμου του με τη Ναταλία Τσαλίκη, το σφάλμα και η απολογία προς την κόρη του, Ηρώ, αλλά και για τον «θάνατό» του.
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για τον φόβο, την κατάχρηση εξουσίας, το μυστικό του γάμου του με τη Ναταλία Τσαλίκη, το σφάλμα και η απολογία προς την κόρη του, Ηρώ, αλλά και για τον «θάνατό» του. «Έκανα αρκετές αποτυχίες, είχα έντονη παρουσία στην τηλεόραση, η οποία δημιουργεί ένα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος: Με είχε «πεθάνει», έγραφε ότι ήμουν στο νοσοκομείο διασωληνωμένος, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για τον φόβο, την κατάχρηση εξουσίας, το μυστικό του γάμου του με τη Ναταλία Τσαλίκη, το σφάλμα και η απολογία προς την κόρη του, Ηρώ, αλλά και για τον «θάνατό» του. «Έκανα αρκετές αποτυχίες, είχα έντονη παρουσία στην τηλεόραση, η οποία δημιουργεί ένα […]
The post Γιάννης Μπέζος: Με είχε «πεθάνει», έγραφε ότι ήμουν στο νοσοκομείο διασωληνωμένος, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr