Τρόφιμα ζύμωσης: Ποια είναι και γιατί να τα εντάξουμε στη διατροφή μας

17:06 - 09/03/2023

Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία των τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση Παραδείγματα τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση περιλαμβάνουν: Κεφίρ Κομπούχα Ξυνολάχανο Tempeh Κίμτσι Μiso Ελιές Γιαούρτι Οφέλη για την υγεία των τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση Τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση αποτελούν μέρος μιας μεγάλης ποικιλίας κουζινών από...

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό ήταν οι πιο δύσκολοι αλλά και οι πιο μαγικοί της ζωής μου

Πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον: Νεκρός,μόλις στα 39,κι άλλος διάσημος τραγουδιστής-Τεράστια ανησυχία για τους θανάτους των Σταρ

Βιταμίνη D: Πώς επηρεάζει την αρτηριακή πίεση – Οι κίνδυνοι για όσους έχουν χαμηλά επίπεδα

6.000 ανεξερεύνητα στρέμματα, γεμάτα μυστήριο: Το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που δεν έχει πατήσει άνθρωπος εδώ και 500 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Γιατρός προειδοποιεί: Μην αφήνετε κανέναν να φιλήσει το νεογέννητο μωρό σας – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός για κρούσματα Σαλμονέλας από ντοματίνια – Μεγάλη πpοσοχή πριν τα καταναλώσετε – Τι ισχύει για την Ελλάδα