Τρόφιμα ζύμωσης: Ποια είναι και γιατί να τα εντάξουμε στη διατροφή μας
17:06 - 09/03/2023
Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία των τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση Παραδείγματα τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση περιλαμβάνουν: Κεφίρ Κομπούχα Ξυνολάχανο Tempeh Κίμτσι Μiso Ελιές Γιαούρτι Οφέλη για την υγεία των τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση Τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση αποτελούν μέρος μιας μεγάλης ποικιλίας κουζινών από...
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr