Τέμπη – Σοκάρει η μητέρα της Τσαγκλή: Επικοινώνησε μαζί μου «μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος» και έκλεισε

12:52 - 02/03/2023

Η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother τραυματίστηκε αλλά σώθηκε από το μοιραίο τρένο. Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την στιγμή που την πήρε τηλέφωνο.Η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother τραυματίστηκε αλλά σώθηκε από το μοιραίο τρένο. Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την στιγμή που την πήρε τηλέφωνο.Η μητέρα της Ευδοκίας είπε: «Το παιδί είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω, λυπάμαι για τα άλλα παιδιά. Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητέρα Ευδοκίας Τσαγκλή: «Μου είπε “μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος” και έκλεισε»

Η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Η πρώην παίκτρια του Big Brother σώθηκε αλλά είναι σοβαρά τραυματισμένη. Η μητέρα της μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την κόρη της και όσα βίωσε η οικογένεια τις τελευταίες ώρες. «Το παιδί είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω, λυπάμαι για τα άλλα παιδιά» […] The post Μητέρα Ευδοκίας Τσαγκλή: «Μου είπε “μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος” και έκλεισε» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει