Τέμπη – Σοκάρει η μητέρα της Τσαγκλή: Επικοινώνησε μαζί μου «μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος» και έκλεισε
12:52 - 02/03/2023
Η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother τραυματίστηκε αλλά σώθηκε από το μοιραίο τρένο. Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την στιγμή που την πήρε τηλέφωνο.Η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother τραυματίστηκε αλλά σώθηκε από το μοιραίο τρένο. Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την στιγμή που την πήρε τηλέφωνο.Η μητέρα της Ευδοκίας είπε: «Το παιδί είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω, λυπάμαι για τα άλλα παιδιά. Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητέρα Ευδοκίας Τσαγκλή: «Μου είπε “μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος” και έκλεισε»
Η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Η πρώην παίκτρια του Big Brother σώθηκε αλλά είναι σοβαρά τραυματισμένη. Η μητέρα της μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την κόρη της και όσα βίωσε η οικογένεια τις τελευταίες ώρες. «Το παιδί είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω, λυπάμαι για τα άλλα παιδιά» […]
The post Μητέρα Ευδοκίας Τσαγκλή: «Μου είπε “μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος” και έκλεισε» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr