Ελεονώρα Μελέτη: Πολιτικός με περίμενε για συνέντευξη και εμφανίστηκε με το μπουρνούζι

09:36 - 28/02/2023

Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν αλλά και το κίνημα #metoo μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/02) στην «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη.Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν αλλά και το κίνημα #metoo μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (27/02) στην «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη.«Δεν έχω δεχτεί κακοποίηση ή επίθεση. Αλλά έχω δεχτεί παρενόχληση και μάλιστα, από πρόσωπο που βρίσκεται στην πολιτική. Έχω δεχτεί σεξουαλική […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: «Πολιτικός με περίμενε για συνέντευξη και μου άνοιξε την πόρτα με το μπουρνούζι» (vid)

Στην αποκάλυψη ότι στο παρελθόν έχει δεχτεί παρενόχληση από πολιτικό, προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη/

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ελεονώρα Μελέτη: «Πολιτικός με περίμενε για συνέντευξη και μου άνοιξε την πόρτα με το μπουρνούζι»

Καλεσμένη της Νίκης Λυμπεράκη στη «Μεγάλη Εικόνα» ήτα η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στη «Μεγάλη Εικόνα» για την πορεία της στην τηλεόραση, ενώ εξέφρασε το ευχαριστώ της στον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου, καθλως νιώθει πως τους χρωστάει την τηλεοπτική της παρουσία. «Την γνώρισα πριν από αρκετά χρόνια. Ήταν σε περίεργη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει