Γερμανία: Ακτιβιστές πάρκαραν έξω από τη ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο ένα κατεστραμμένο ρωσικό τανκ

21:28 - 24/02/2023

«Η Ουκρανία θα γίνει το Στάλινγκραντ του Πούτιν»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερμανία: Στάθμευσαν έξω από τη ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο κατεστραμμένο ρωσικό άρμα μάχης – Θα περιοδεύσει ανά την Ευρώπη

Ακτιβιστές που διαμαρτύρονται για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στάθμευσαν την Παρασκευή (24/2) – πρώτη επέτειο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία – ακριβώς μπροστά από την ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο ένα κατεστραμμένο, σκουριασμένο ρωσικό άρμα μάχης, φέρνοντας ένα κομμάτι του πεδίου της μάχης στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας. «Το κατεστραμμένο άρμα μάχης σηματοδοτεί την πτώση. Η Ουκρανία θα γίνει το Στάλινγκραντ του Πούτιν», δήλωσε ο Βίλαντ Γκίμπελ, επιμελητής του μουσείου Berlin Story Bunker, αναφερόμενος στην ήττα της Γερμανίας σε μια μεγάλη μάχη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. «Σ’ αυτήν την πρεσβεία κάθονται εγκληματίες πολέμου. Κανένας από την πρεσβεία δεν τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί