Ρόδος: «Κατηγορούν εμένα, ενώ εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα στη Νικολούλη και έλεγα για τον πατέρα μου– Μιλούσα με τον νεκρό 3 ώρες;», λέει ο 40χρονος

18:34 - 22/02/2023

Σοκ και έκπληξη για την ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του συνταξιούχου λιμενεργάτη Γιώργου Καρυώτη τον Ιούνιο του 2022, καθώς για την υπόθεση ασκήθηκε δίωξη στον γιο του, Βαγγέλη, που τον βρήκε- όπως έλεγε- δολοφονημένο και αναζητούσε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» τους δολοφόνους του.Σοκ και έκπληξη για την ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του συνταξιούχου λιμενεργάτη Γιώργου Καρυώτη τον Ιούνιο του 2022, καθώς για την υπόθεση ασκήθηκε δίωξη στον γιο του, Βαγγέλη, που τον βρήκε- όπως έλεγε- δολοφονημένο και αναζητούσε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» τους δολοφόνους του.Ειδικότερα, σε βάρος του Βαγγέλη Κουλιανού ασκήθηκε δίωξη για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει