Ελένη Φιλίνη: «Είχαν γράψει ότι ήμουν ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, με τον Νίκο Γκάλη»
16:36 - 17/02/2023
Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, τη μοναχικότητα και την οικογένεια. Αναφέρθηκε, επίσης, στις σχέσεις με διάσημους που της είχαν χρεώσει στο παρελθόν.Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, τη μοναχικότητα και την οικογένεια. Αναφέρθηκε, επίσης, στις σχέσεις με διάσημους που της είχαν χρεώσει στο παρελθόν.«Δεν με απασχολεί η εικόνα μου, καλό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Την αγαπώ τη ζωή και είναι ευλογία να […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φιλίνη: Με είχαν χρεώσει στον Παύλο Σιδηρόπουλο, που δεν τον ήξερα - Έγραψαν ότι ήμουν ζευγάρι και με τον Νίκο Γκάλη
Τι είπε για τη γυμνή φωτογράφιση που της είχαν προτείνει
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕλένη Φιλίνη: Έχουν γράψει ότι ήμουν ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, δεν τον ήξερα
Η αγαπημένη ηθοποιθός Ελένη Φιλίνη δηλώνει ένας μοναχικός λύκος αφού ήταν μοναχοπαίδι και έμαθε στη μοναχικότητα. Όπως δηλώνει η ίδια, ερωτεύτηκε πολύ αλλά δεν παντρεύτηκε και δεν εκανε οικογένεια γιατί πιστεύει ότι δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για αυτό το ρολό. Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και δήλωσε πως έδωσε πολλά στη δουλειά της ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Φιλίνη: Έχουν γράψει ότι ήμουν ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, δεν τον ήξερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕλένη Φιλίνα: Είπαν ότι ήμουν ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο και τον Νίκο Γκάλη
«Δεν επεδίωξα να μάθουν τι έκανα στην προσωπική μου ζωή, το προφύλαξα. Έχουν γράψει ότι ήμουν για χρόνια ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, δεν τον ήξερα. Παλιά είχαν γράψει ότι ήμουν και ζευγάρι με τον Νίκο Γκάλη».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr