Αίσιο τέλος με την αρπαγή 14χρονης από διαμέρισμα στο Κερατσίνι – Επέστρεψε στη μητέρα της

12:12 - 17/02/2023

Το κορίτσι και η γυναίκα διέμεναν στην οικία ενός 40χρονου από το Πακιστάν

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωτοφανής υποθεση αρπαγής 14χρονης απο το σπίτι της στο Κερατσινι απο 10 άτομα

Αίσιο τέλος είχε τελικά το θρίλερ της αρπαγής ενός 14χρονου κοριτσιού από διαμέρισμα στο Κερατσίνι, χθες τα ξημερώματα, Πέμπτη 16/2, με την Ελληνική αστυνομία να συλλαμβάνει τέσσερα άτομα.  Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν μία ομάδα 10 ατόμων εισέβαλε σε διαμέρισμα, όπου διέμεναν ένας 40χρονος Πακιστανός με την 38χρονη Ελληνίδα Ρομά μητέρα της 14χρονης, κι άρπαξε μια 14χρονη χωρίς […] Πρωτοφανής υποθεση αρπαγής 14χρονης απο το σπίτι της στο Κερατσινι απο 10 άτομα - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί