Η αποκάλυψη Θεοφάνους για τον καυγά με τον Νίκο Καρβέλα: «Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο κι έβριζε ο Νίκος»

07:42 - 15/02/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τσακωμό που είχε παλιότερα με τον Νίκο Καρβέλα.Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τσακωμό που είχε παλιότερα με τον Νίκο Καρβέλα.«Με φώναξε ο Νίκος στο καμαρίνι της Άννας Βίσση. Εγώ βαρέθηκα να γράφω για την Άννα κι ακούω ότι όλα τα τραγούδια είναι δικά σου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο άγνωστος καυγάς του Θεοφάνους με τον Καρβέλα: «Ήμουν με το ψηλοτάκουνο στη Συγγρού και ο Νίκος με έβριζε» (vid)

Ένα άγνωστο περιστατικό αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος κάποιες απόκριες είχε τσακωθεί στο τηλέφωνο με τον Νίκο Καρβέλα.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει