Φέτες μοσχάρι με μπρόκολο
12:24 - 13/02/2023
Υλικά 2/3 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας 1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 1/4 φλ. τσαγιού μέλι 2 κ. σ. ξύδι από κρασί ρυζιού 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ. σ. σησαμέλαιο 1 κ. σ. κορν φλάουρ 1 κ. γλ. σάλτσα Sriracha, ή περισσότερο, ανάλογα με τη γεύση 1 κ. γλ. τριμμένο τζίντζερ 1/4 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1/2 κιλό μοσχαρίσια μπριζόλα, κομμένη σε λεπτές φέτες κατά μήκος 1 κεφάλι μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια Εκτέλεση Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη σάλτσα σόγιας, το ζωμό κοτόπουλου, το μέλι, το ξύδι, την καστανή ζάχαρη, το σκόρδο, το σησαμέλαιο, το κορν φλάουρ, τη σάλτσα Sriracha, το τζίντζερ, τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και 1/4 φλιτζανιού νε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr