Ευγενία Σαμαρά: Παίζω χαρτιά μέχρι τις 7 το πρωί – Μού το έμαθε η Μαρία Καβογιάννη
19:34 - 12/02/2023
Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό και σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, την απώλεια του πατέρα της αλλά και για τις στιγμές που αισθάνεται την... αποτυχία αναφορικά με την καριέρα της.Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό και σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, την απώλεια του πατέρα της αλλά και για τις στιγμές που αισθάνεται την... αποτυχία αναφορικά με την καριέρα της.Όπως είπε αρχικά η […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαμαρά: «Παίζω χαρτιά μέχρι τις 7 το πρωί. Μου το έμαθε η Καβογιάννη»
Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», τη σχέση…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣαμαρά: «Παίζω χαρτιά μέχρι τις 7 το πρωί. Μου το έμαθε η Καβογιάννη»
Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό και σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, την απώλεια του πατέρα της αλλά και για τις στιγμές που αισθάνεται την... αποτυχία αναφορικά με την καριέρα της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΣαμαρά: «Παίζω χαρτιά μέχρι τις 7 το πρωί. Μου το έμαθε η Καβογιάννη»
Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και μίλησε…
Διαβάστε το στο onsports.gr