Πόλεμος στην Ουκρανία: Μια 53χρονη σκοτώθηκε στην Νικόπολη όταν οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν πολυκατοικία

15:22 - 12/02/2023

Μια 53χρονη γυναίκα σκοτώθηκε σήμερα το πρωί από τον βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις σε μια πολυκατοικία στην Νικόπολη που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι από την επίθεση τραυματίστηκε και μια 87χρονη. Η Νικόπολη βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Δνείπερου από την πλευρά του πυρηνικού εργοστασίου της…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουκρανία: Μια 53χρονη σκοτώθηκε στην Νικόπολη όταν οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν πολυκατοικία

Μια 53χρονη γυναίκα σκοτώθηκε την Κυριακή από τον βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις σε μια πολυκατοικία

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί