Η Τζίνα Αλιμόνου με chic σύνολο με πρωταγωνιστή το γκρι παλτό

15:42 - 08/02/2023

Η Τζίνα Αλιμόνου πραγματοποίησε πρόσφατα μία πολύ κομψή εμφάνιση εμπνευσμένη από το στυλ των Γαλλίδων. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr απαθανάτισε την Τζίνα Αλιμόνου σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με ένα parisian chic σύνολο με πρωταγωνιστή ένα κομψό γκρι παλτό. Πρόκειται για ένα γκρι παλτό που φτάνει έως τα γόνατα και το οποίο συνδύασε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Άγιος Έρωτας» – Πέμπτη: Η Καλλιόπη θα βρει τον Γεράσιμο και τη Δώρα και κανείς δε θα γλιτώσει απ’ την οργή της

Κατερίνα Λιόλιου & Γιάννης Φακίνος – «Με ‘Γεια Σου»: Το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους κυκλοφορεί

«Ταμπού» – Πέμπτη: Η Ελισάβετ και ο Γαβριήλ κάνουν μια εκδρομή στο Πάπιγκο και ζουν τον έρωτά τους

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τα τρυφερά λόγια που είπε για το μωρό της – «Τελικά είμαι χαζομαμά, τον έχω παντού μαζί μου»

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει: «Ως Καθολική έπρεπε να πηγαίνω στο κατηχητικό, οι γονείς μου αν ήθελαν να χωρίσουν δεν μπορούσαν»

Ιωάννα Τούνη: Tο νέο χόμπι που αποφάσισε να ξεκινήσει μαζί με τις φίλες της – «Στο πρώτο μάθημα συγχωρούνται όλα»