Συγκλονίζει ο Μπουράκ Χακί: Σκοτώθηκαν ξαδέρφια της συντρόφου μου – Ευχαριστούμε την Ελλάδα

13:40 - 08/02/2023

Χιλιάδες νεκρούς άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, Μπουράκ Χακί, μιλώντας στο Πρωινό, σκοτώθηκαν συγγενείς της συντρόφου του ενώ ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για τη βοήθεια που απέστειλε.Χιλιάδες νεκρούς άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, Μπουράκ Χακί, μιλώντας στο Πρωινό, σκοτώθηκαν συγγενείς της συντρόφου του ενώ ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για τη βοήθεια που απέστειλε.«Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση, είναι ο μεγαλύτερος σεισμός που έχει γίνει τα τελευταία 100 χρόνια και έγιναν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει