Ρόκα: Πότε είναι πιο θρεπτική, ωμή ή μαγειρεμένη

07:48 - 30/01/2023

Όταν πρόκειται για την προετοιμασία των γευμάτων, είναι συχνά πιο εύκολο να παραμείνετε σε αυτό που γνωρίζετε. Αυγά για πρωινό, σαλάτα για μεσημεριανό και κοτόπουλο για βραδινό. Και ενώ αυτό το είδος πρακτικότητας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, θερμίδες και άγχος, μερικές φορές μπορεί να κάνει τα γεύματα να μοιάζουν βαρετά. Η προσθήκη λίγης ποικιλίας βοηθάει -ακόμη και αν απλά ανταλλάσσετε ένα πράσινο φυλλώδες λαχανικό με ένα άλλο. Η ανταλλαγή του συνηθισμένου σας σπανακιού ή λάχανου με ρόκα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κάνετε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Η ρόκα, που εξυμνείται από τους οπαδούς της για την πιπεράτη γεύση της και τη μαγειρική της ευελιξία, προέρχεται από τις με

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Οι σφαγές συνεχίζονται: Τουλάχιστον 44 νεκροί από νέους βομβαρδισμούς στη Γάζα – Στην πλειονότητά τους, γυναίκες και παιδιά

Έτοιμη να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η Ρόμα: «Συμφωνία με Κλοπ»

Κέικ λεμονιού με μύρτιλα

Η γενναιότητα του Γιώργου Παράσχου σε μία δύσκολη στιγμή – Το συγκινητικό μήνυμα του

Υπόνοιες Τραμπ για τον καρκίνο του Μπάιντεν: «Παίρνει πολύ καιρό για να φτάσει κανείς στο στάδιο 9»