Πολιτική κρίση στο Περού: Πρώτος θάνατος στη Λίμα – Τουλάχιστον 48 οι νεκροί στις ταραχές

10:42 - 29/01/2023

Από τις 7 Δεκεμβρίου η χώρα βρίσκεται σε αναβρασμό

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περού: Πρώτος θάνατος στη Λίμα – Στους 48 οι νεκροί εν μέσω πολιτικής κρίσης

Εκατοντάδες διαδηλωτές, με καλυμμένα τα πρόσωπα και ασπίδες, συγκρούστηκαν το Σάββατο με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας γύρω από το κοινοβούλιο του Περού, καθώς οι μαζικές κινητοποιήσεις και τα επεισόδια που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 48 ανθρώπους από την 7η Δεκεμβρίου συνεχίζονται. Διαδηλωτής σκοτώθηκε στα χθεσινά επεισόδια στη Λίμα, ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Συνήγορος του Λαού, ανεξάρτητη αρχή αρμόδια για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο στην περουβιανή πρωτεύουσα. Με την ατμόσφαιρα αποπνικτική εξαιτίας των δακρυγόνων, το κέντρο της Λίμας μετατράπηκε για ακόμη μια φορά σε θέατρο συγκρούσεων των δυνάμεων της τάξης και των διαδηλωτών πο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πολιτική κρίση στο Περού: Στους 48 οι νεκροί στις ταραχές

Εκατοντάδες διαδηλωτές, ορισμένοι από τους οποίους είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και ήταν εφοδιασμένοι με ασπίδες, συγκρούστηκαν χθες Σάββατο με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας γύρω από το κοινοβούλιο του Περού, καθώς οι μαζικές κινητοποιήσεις και τα [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί