Νότης Μηταράκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τη «μικρή Μαρία» - Διασύνδεση δυο ΜΚΟ με προβεβλημένα στελέχη του

12:38 - 26/01/2023

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυλήσει στη λάσπη την πολιτική ζωή» είπε ο Νότης Μηταράκης, κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για την υπόθεση με τη “μικρή Μαρία”.  Ο Νότης Μηταράκης χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς ... Περισσότερα To άρθρο Νότης Μηταράκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τη «μικρή Μαρία» - Διασύνδεση δυο ΜΚΟ με προβεβλημένα στελέχη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πυρά» Μηταράκη σε ΣΥΡΙΖΑ: Θέλει να κυλήσει στη λάσπη την πολιτική ζωή - Υπάρχει διασύνδεση δυο ΜΚΟ με προβεβλημένα στελέχη του

«Υπάρχει μια παραγωγή fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά των πολιτικών του αντιπάλων», τόνισε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Καμπανάκι» από το ECDC σε όλη την Ευρώπη για δύο βακτήρια που εξαπλώνονται και είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά

«Ναι» επί της αρχής από το Ισραήλ σε συμφωνία εκεχειρίας με την Χεζμπολάχ - «Αγκάθι» οι ακροδεξιοί Υπουργοί

Ο Βινίσιους βγήκε νοκ-άουτ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου – Η Λίβερπουλ και τα άλλα ματς που χάνει

Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη»

Χτύπησε την κόρη του με καλώδια και έριξε μπουνιές σε αστυνομικό στον Βόλο - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει από αύριο η θερμοκρασία - 22 βαθμοί Κελσίου και βροχές το Σαββατοκύριακο