Ειδικό Δικαστήριο: Το ημερολόγιο των ραντεβού Καλογρίτσα κατέθεσε η υπεράσπισή του

16:44 - 24/01/2023

Αμφισβητεί την γνησιότητα των sms ο Νίκος Παππάς

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειδικό δικαστήριο: Αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως Καλογρίτσα- Ένσταση Παππά για το sms

Στο «μικροσκόπιο» του Ειδικού Δικαστηρίου μπήκαν δυο αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, Θάλειας Διαμάντη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ειδικό Δικαστήριο: Αποσπάσματα του ημερολογίου της γραμματέως Καλογρίτσα - Τα ραντεβού

Αποσπάσματα του ημερολογίου που τηρούσε η γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, από τα οποία φέρεται να προκύπτουν καταχωρήσεις για συναντήσεις του πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, με τον δικηγόρο Αρτέμη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Στο Ειδικό Δικαστήριο το ημερολόγιο της γραμματέως Καλογρίτσα

Αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα που δικάζεται ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου μαζί με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, προσκόμισε η υπεράσπιση του επιχειρηματία, δίνοντας συνέχεια στα όσα η ίδια κατέθεσε, όταν εξετάστηκε στη δίκη ως μάρτυρας. Από το ημερολόγιο της Ευθαλίας Διαμαντή, που έχει καταθέσει για «φακέλους και τσάντες με […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί