Πότε η κατανάλωση τυριού μπορεί να γίνει επικίνδυνη

12:50 - 24/01/2023

Βιταμίνες, ασβέστιο, λίπος, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες όλα αυτά τα ωφέλιμα συστατικά για τον οργανισμό περιέχει το τυρί, που έχει λάτρεις και πολέμιους. Όποιος τρελαίνεται για το τυρί λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να το καταναλώνει σε καθημερινή βάση, αλλά ανησυχεί και για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν οι μεγάλες ποσότητες. Το healthline παραθέτει τις σωστές επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος όσον αφορά την κατανάλωση τυριού και δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την υγεία. Τα οφέλη Καλή πηγή θρεπτικών συστατικών Το τυρί είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, λίπους και πρωτεΐνης. Περιέχει επίσης υψηλές ποσότητες βιταμινών Α και Β12, μαζί με ψευδάργυρο, φώσφορο και ριβοφλαβίνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/12/2024

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Οικογένεια με ένα παιδάκι εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό τους

Πύργος: Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε Ρομά και Πακιστανούς με αρκετούς τραυματισμούς

Στη Βιέννη για τα Χριστούγεννα η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη

Πληρώνει τη ρήτρα για τον… νέο Βιλένα ο ΠΑΟΚ – Αρπάζει και πρώην Έλληνα της ΑΕΚ!

Πτώμα βρέθηκεσε τροχό αεροσκάφους της United Airlines μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Χαβάης