Πότε η κατανάλωση τυριού μπορεί να γίνει επικίνδυνη

12:50 - 24/01/2023

Βιταμίνες, ασβέστιο, λίπος, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες όλα αυτά τα ωφέλιμα συστατικά για τον οργανισμό περιέχει το τυρί, που έχει λάτρεις και πολέμιους. Όποιος τρελαίνεται για το τυρί λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να το καταναλώνει σε καθημερινή βάση, αλλά ανησυχεί και για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν οι μεγάλες ποσότητες. Το healthline παραθέτει τις σωστές επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος όσον αφορά την κατανάλωση τυριού και δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την υγεία. Τα οφέλη Καλή πηγή θρεπτικών συστατικών Το τυρί είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, λίπους και πρωτεΐνης. Περιέχει επίσης υψηλές ποσότητες βιταμινών Α και Β12, μαζί με ψευδάργυρο, φώσφορο και ριβοφλαβίνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Παραιτήθηκε ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 12/2/2025

Champions League: Νίκη-θρίλερ της Ρεάλ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι – Καθάρισε η Ντόρτμουντ, προβάδισμα η Γιουβέντους

Κλειστά σχολεία μέχρι την Παρασκευή και αποφυγή των συναθροίσεων – Τι αποφάσισε η Επιτροπή για τους σεισμούς στη Σαντορίνη

Ούτε ευρώ δεν χάρισε ο Σπόραρ – Deal-πακέτο ο Παναθηναϊκός μαζί με Βιλένα