Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Έχω τεράστια χαρά που επέστρεψε, σαν αυτόν δεν είναι κανένας»
13:06 - 13/01/2023
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη. Ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε πως χαίρεται για την επιστροφή του καθώς τον θεωρεί εξαιρετικό ηθοποιό τονίζοντας μάλιστα πως είναι φίλος του. «Τι να σας πω; Ότι δε μου αρέσει; Τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο Κιμούλη. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Θοδωρής Αθερίδης στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη: «Σαν κι αυτόν δεν είναι κανένας»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη αλλά και τη σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη. Για τον ρόλο της Σμαράγδας Καρύδη ως παρουσιάστρια του Celebrity Game Night είπε: «Έχω παρουσιάσει κι εγώ το “Celebrity Game Night”, αλλά δεν είχε πάει τόσο καλά. Τα παιχνίδια χρειάζονται ένα star quality, μια […]
The post Ο Θοδωρής Αθερίδης στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη: «Σαν κι αυτόν δεν είναι κανένας» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr