Μαρία Ολυμπία: Ο παππούς μου είχε κατάθλιψη από το 1974 -Η μαμά μου με μεγάλωσε σαν γαλαζοαίματη
18:28 - 11/01/2023
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε ηλικία 82 ετών. Το τελευταίο διάστημα ο ίδιος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αττικής.Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε ηλικία 82 ετών. Το τελευταίο διάστημα ο ίδιος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αττικής.Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία απέκτησαν πέντε παιδιά, τρία αγόρια (Νικόλας, Φίλιππος, Παύλος) και δύο κορίτσια, (Αλεξία, Θεοδώρα) τα οποία μεγάλωσαν στο εξωτερικό. Ο Παύλος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ολυμπία: Ο παππούς μου είχε κατάθλιψη από το 1974 – Είμαι “πριγκίπισσα” χωρίς αντίκρισμα
H συνέντευξη στην Telegraph όπου δήλωνε ότι είναι πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο και ότι ο παππούς της είχε κατάθλιψη από το 1974. Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε ηλικία 82 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αττικής με επιβαρυμένη υγεία και είχε στο πλευρό του […]
Διαβάστε το στο dete.gr