Μαρία Ιωαννίδου: Αισθανόμουν στον καναπέ που «έφυγε» ο Φρέντυ Γερμανός μια δόνηση
10:50 - 10/01/2023
Συνέντευξη στο Breakfast@Star και την Φωτεινή Ψυχίδου έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.Συνέντευξη στο Breakfast@Star και την Φωτεινή Ψυχίδου έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε τα εξής: «Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε πάρα πολύ αρνητικά η Φαίη Σκορδά. Μη με ρωτήσεις γιατί, είναι θέμα μυαλού. Κοντεύω 50 χρόνια στο κουρμπέτι, σεβαστείτε το. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: Δεν μου μιλάει πια ο Φρέντυ Γερμανός, δεν έρχεται στα όνειρά μου
“Αισθανόμουν στον συγκεκριμένο καναπέ που έφυγε ο Φρέντυ Γερμανός μια δόνηση” είπε η Μαρία Ιωαννίδου. Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Breakfast@star και στην Φωτεινή Ψυχίδου για την ζωή της. Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε τα εξής: «Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε πάρα πολύ αρνητικά η Φαίη Σκορδά. Μη με ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Δεν μου μιλάει πια ο Φρέντυ Γερμανός, δεν έρχεται στα όνειρά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit