Σπιτική μπεσαμέλ: Απογειώστε τη γεύση της με την προσθήκη ενός μόνο συστατικού

22:10 - 07/01/2023

Η μπεσαμέλ είναι μια ευπροσάρμοστη λευκή σάλτσα που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για αρκετά γευστικά φαγητά, όπως ο μουσακάς, το παστίτσιο, μια συνταγή με λαζάνια κ.α. Φτιάχνεται με μια απλή αναλογία βουτύρου με αλεύρι, 1 προς 1, και γίνεται σάλτσα μόλις ενσωματωθεί σιγά σιγά το ζεστό γάλα. Μια μπεσαμέλ μπορεί να αποτελέσει τη βάση για οποιαδήποτε σάλτσα, πραγματικά. Προσθέστε τυρί και μετατρέψτε την σε μια πλούσια σάλτσα mac and cheese -ή όπως την αποκαλούν οι Γάλλοι: σάλτσα Mornay, όπως αναφέρει και το tastingtable.com. Μια συνταγή μπεσαμέλ περιλαμβάνει φύλλο δάφνης και κρεμμύδι, γεγονός που κάνει την μπεσαμέλ τόσο γευστική που θα μπορούσε να καταναλωθεί και μόνη της. Ένα μπαχαρικό,

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σαν σήμερα 1 Νοεμβρίου: Πεθαίνει ο «Γέρος της Δημοκρατίας», Γεώργιος Παπανδρέου – 5 ατάκες του που άφησαν εποχή

Με απόφαση του γερμανικού ΥΠΕΞ κλείνουν τα γενικά προξενεία του Ιράν στη χώρα

«Μιλάμε για πολύ αίμα – Άνοιξε το κεφάλι της σαν φλούδα»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 18χρονο που έσπρωξε 72χρονη στο ΑΤΜ

Βουλή: Άυριο η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος

Φωτιά κοντά στον Κηφισό – Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στο σημείο

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Ειρήνης – Νεκρά έφτασαν στο νοσοκομείο το παιδί της κουμπάρας της και ο μικρός Παναγιωτάκης