Βέροια: Η 29χρονη πέταξε το βρέφος και μετά πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών (βίντεο)

17:04 - 06/01/2023

Κάμερες στην πόλη της Βέροιας κατέγραψαν τις κινήσεις της 29χρονης λίγες ώρες αφότου είχε πετάξει το μωρό της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα. Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Open φαίνεται η 29χρονη να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια. Πλησιάζει το γκισέ και ατάραχη ρωτάει πιο είναι το επόμενο δρομολόγιο με κατεύθυνση […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίντεο ντοκουμέντο: Πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα και μετά πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Η φερόμενη ως παιδοκτόνος σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας αφού έριξε το παιδί της στον Αλιάκμονα κινείται προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σαν να μην έχει συμβεί τίποτα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βέροια: Πέταξε το παιδί στο φράγμα του Αλιάκμονα και μετά πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Σοκ προκαλούν οι κινήσεις της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια που φέρεται να έχει πετάξει το 11 μηνών παιδί της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα. Η φερόμενη ως παιδοκτόνος σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας αφού έριξε το παιδί της στον Αλιάκμονα κινείται προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ανοίγει την πόρτα και ... Περισσότερα To άρθρο Βέροια: Πέταξε το παιδί στο φράγμα του Αλιάκμονα και μετά πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βέροια: Η 29χρονη πέταξε το βρέφος στα παγωμένα νε΄ρα και πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Βίντεο ντοκουμέντο

Κάμερες στην πόλη της Βέροιας κατέγραψαν τις κινήσεις της 29χρονης λίγες ώρες αφότου είχε πετάξει το μωρό της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα. Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Open φαίνεται η 29χρονη να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια. Πλησιάζει το γκισέ και ατάραχη ρωτάει πιο είναι το επόμενο δρομολόγιο με κατεύθυνση την Αλεξάνδρειας Ημαθίας, χωρίς ωστόσο να κόψει εισιτήριο. Ακολούθως η 29χρονη κατευθύνθηκε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφυγε για το κέντρο της πόλης «Ο ψυχικός της κόσμος εκείνη τη στιγμή πρέπει είναι πάρα πολύ πολύπλοκος. Κατά την άποψη μου είναι ένας άτομο που είχε το γνώθι σαυτόν», ανέφερε ο ψυχίατρος Νίκος Μωραΐτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βέροια: Καρέ καρέ οι κινήσεις της 29χρονης – Πέταξε το βρέφος και πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών [βίντεο]

Βέροια: Κάμερες στην πόλη της Βέροιας κατέγραψαν τις κινήσεις της 29χρονης λίγες ώρες αφότου είχε πετάξει το μωρό της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα. Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Open φαίνεται η 29χρονη να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια. Πλησιάζει το γκισέ και ατάραχη ρωτάει πιο είναι το επόμενο δρομολόγιο με […] Το άρθρο Βέροια: Καρέ καρέ οι κινήσεις της 29χρονης – Πέταξε το βρέφος και πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βέροια: Η 29χρονη πέταξε το μωρό στο φράγμα και πήγε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών

Σοκ προκαλούν οι κινήσεις της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια που φέρεται να έχει πετάξει το 11 μηνών παιδί της […] The post Βέροια: Η 29χρονη πέταξε το μωρό στο φράγμα και πήγε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πνιγμός μωρού στον Αλιάκμονα: Πέταξε το παιδί και πήγε σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια – Βίντεο

Σοκάρουν οι κινήσεις της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια που φέρεται να πέταξε το 11 μηνών To άρθρο Πνιγμός μωρού στον Αλιάκμονα: Πέταξε το παιδί και πήγε σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βέροια: Η 29χρονη πέταξε το βρέφος και έπειτα πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Τις κινήσεις της 29χρονης λίγες ώρες αφότου είχε πετάξει το μωρό της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα κατέγραψαν κάμερες στην πόλη της Βέροιας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πέταξε το παιδί στο φράγμα του Αλιάκμονα και μετά πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Σοκ προκαλούν οι κινήσεις της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια που φέρεται να έχει πετάξει το 11 μηνών παιδί της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα. Η φερόμενη ως παιδοκτόνος σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας αφού έριξε το παιδί της στον Αλιάκμονα κινείται προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ανοίγει την πόρτα και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πέταξε το μωρό της στα νερά του Αλιάκμονα και μετά πήγε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών

Βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βέροια: Η 29χρονη πέταξε το βρέφος και ύστερα πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Βέροια

Κάμερες στην πόλη της Βέροιας κατέγραψαν τις κινήσεις της 29χρονης λίγες ώρες αφότου είχε πετάξει το μωρό της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα. Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Open φαίνεται η 29χρονη να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια. Πλησιάζει το γκισέ και ατάραχη ρωτάει πιο είναι το επόμενο δρομολόγιο με κατεύθυνση την Αλεξάνδρειας Ημαθίας, […] The post Βέροια: Η 29χρονη πέταξε το βρέφος και ύστερα πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Βέροια appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Ανατριχίλα: Πέταξε το παιδί στο φράγμα του Αλιάκμονα και μετά πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Σοκ προκαλούν οι κινήσεις της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια που φέρεται να έχει πετάξει το 11 μηνών παιδί της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα. Η φερόμενη ως παιδοκτόνος σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας αφού έριξε το παιδί της στον Αλιάκμονα κινείται προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ανοίγει την πόρτα και […] Το άρθρο Ανατριχίλα: Πέταξε το παιδί στο φράγμα του Αλιάκμονα και μετά πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους