Φρίκη στον Αλιάκμονα – Λέων: Ήταν ακόμα εν ζωή το βρέφος όταν έπεσε στο νερό

11:16 - 04/01/2023

Δικηγόρος πατέρα: Δεν γνώριζε το ιατρικό ιστορικό της 29χρονης

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία με νεκρό μωρό στον Αλιάκμονα: «Ήταν ακόμα εν ζωή όταν έπεσε στο νερό»

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η τραγική είδηση για το νεκρό βρέφος στον ποταμό Αλιάκμονα αλλά και το ρόλο που έπαιξε η μητέρα του. Υπενθυμίζεται πως η 29χρονη γυναίκα από τη Βέροια αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση της έντεκα μηνών κορούλας της. Για αυτή την πρωτοφανή υπόθεση που συνέβη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μίλησε στην ΕΡΤ η Σοφία Ζεϊμπέκη, δικηγόρος του πατέρα του άτυχου βρέφους καθώς και ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας. Το παιδί αποκτήθηκε από μια στιγμιαία σχέση Αναφορικά με τη σχέση του βιολογικού πατέρα του παιδιού με την 29χρονη μητέρα που αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί επανειλημμένως σε κλινι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί