Super League: Πέρασε νικηφόρα από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός και επέστρεψε στις επιτυχίες

19:36 - 03/01/2023

Επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Βέρμπιτς

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέρασε με Βέρμπιτς από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό χάρη σε γκολ του Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες κόντρα σε Ιωνικό και ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε… Πέρασε με Βέρμπιτς από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πέρασε από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη για το 2023, επικρατώντας με 0-1 του Λεβαδειακού, χάρις σε τέρμα του Βέρμπιτς. Περισσότερα σε λίγο… The post Πέρασε από τη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί