Έλενα Κρεμλίδου: Αποκαλύπτει αν θα συμμετάσχει στο Survivor All Star

11:18 - 28/12/2022

Το Survivor All Star αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη ανακοινωθεί.Το Survivor All Star αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη ανακοινωθεί.Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε αν κι εκείνη θα συμμετάσχει στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η YouTuber και Instagrammer αρχικά, αναφέρθηκε στον σύντροφό της και στη συνέχεια, μίλησε για το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλαβάνη και Βασάλος: Απέφυγαν να απαντήσουν στο αν θα πάνε ως ζευγάρι στο Survivor All Star

Όσα είπαν

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Έλενα Κρεμλίδου: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor All Star;

Η Έλενα Κρεμλίδου που συμμετείχε στο Survivor έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τρίτης 27/12. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε το ενδεχόμενο συμμετοχής της. «Ο σύντροφός μου δεν μου πήρε δώρο για τα Χριστούγεννα. Έρχομαι πάντα σε κατάθλιψη, γιατί κανείς δεν μου παίρνουν δώρα; […] The post Έλενα Κρεμλίδου: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor All Star; appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει