Έλενα Κρεμλίδου: Αποκαλύπτει αν θα συμμετάσχει στο Survivor All Star
11:18 - 28/12/2022
Το Survivor All Star αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη ανακοινωθεί.Το Survivor All Star αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη ανακοινωθεί.Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε αν κι εκείνη θα συμμετάσχει στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η YouTuber και Instagrammer αρχικά, αναφέρθηκε στον σύντροφό της και στη συνέχεια, μίλησε για το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Κρεμλίδου: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor All Star;
Η Έλενα Κρεμλίδου που συμμετείχε στο Survivor έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τρίτης 27/12. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε το ενδεχόμενο συμμετοχής της. «Ο σύντροφός μου δεν μου πήρε δώρο για τα Χριστούγεννα. Έρχομαι πάντα σε κατάθλιψη, γιατί κανείς δεν μου παίρνουν δώρα; […]
The post Έλενα Κρεμλίδου: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor All Star; appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr