H Φωτεινή Πιπιλή απαντά για το επεισόδιο στη Βουλή: «Είναι ένας χυδαίος Χρυσαυγίτης του ΣΥΡΙΖΑ – Μου έκανε αισχρό νόημα ότι ήμουν πιωμένη»
11:56 - 16/12/2022
Tηn Φωτεινή Πιπιλή συνάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη με την κάμερα του «Πρωινού μας» λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο στη Βουλή, όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλησίασε σε έντονο ύφος τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.
Tηn Φωτεινή Πιπιλή συνάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη με την κάμερα του «Πρωινού μας» λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο στη Βουλή, όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλησίασε σε έντονο ύφος τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. Η Φωτεινή Πιπιλή ξεκαθάρισε: «Πρώτον, δεν ήταν επεισόδιο. Απλώς λόγω εικόνας και επειδή ήρθε να με συγκρατήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φωτεινή Πιπιλή για το επεισόδιο στη Βουλή: «Μου έκανε αισχρό νόημα ότι ήμουν πιωμένη»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή, λίγες ημέρες μετά από το επεισόδιο στη Βουλή, όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλησίασε σε έντονο ύφος τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Πρώτον, δεν ήταν επεισόδιο. Απλώς λόγω εικόνας και επειδή ήρθε να με συγκρατήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, γιατί δεν ήξερε ότι εγώ […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr