H Φωτεινή Πιπιλή απαντά για το επεισόδιο στη Βουλή: «Είναι ένας χυδαίος Χρυσαυγίτης του ΣΥΡΙΖΑ – Μου έκανε αισχρό νόημα ότι ήμουν πιωμένη»

11:56 - 16/12/2022

Tηn Φωτεινή Πιπιλή συνάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη με την κάμερα του «Πρωινού μας» λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο στη Βουλή, όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλησίασε σε έντονο ύφος τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. Tηn Φωτεινή Πιπιλή συνάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη με την κάμερα του «Πρωινού μας» λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο στη Βουλή, όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλησίασε σε έντονο ύφος τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. Η Φωτεινή Πιπιλή ξεκαθάρισε: «Πρώτον, δεν ήταν επεισόδιο. Απλώς λόγω εικόνας και επειδή ήρθε να με συγκρατήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτεινή Πιπιλή για το επεισόδιο στη Βουλή: «Μου έκανε αισχρό νόημα ότι ήμουν πιωμένη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή, λίγες ημέρες μετά από το επεισόδιο στη Βουλή, όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλησίασε σε έντονο ύφος τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Πρώτον, δεν ήταν επεισόδιο. Απλώς λόγω εικόνας και επειδή ήρθε να με συγκρατήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, γιατί δεν ήξερε ότι εγώ […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ