Μιχάλης Σαράντης: «Γεια σου, είμαι ο μπαμπάς σου!» Η συγκίνηση όταν αντίκρυσε πρώτη φορά την κόρη του

09:24 - 28/11/2022

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν δυο μήνες καθώς η σύντροφός του και επίσης ηθοποιός Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο ταλαντούχος ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν δυο μήνες καθώς η σύντροφός του και επίσης ηθοποιός Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, αναφέρεται στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τη μέρα που γεννήθηκε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Σαράντης: Πώς ένιωσε όταν αντίκρισε πρώτη φορά την κόρη του

Ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης και η σύντροφός του και επίσης ηθοποιός Μαίρη Μηνά πριν δύο μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης στο περιοδικό ΟΚ! αναφέρθηκε στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη τους, τα όσα βίωσε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει