Γιώργος Μαυρίδης για Χριστίνα Κολέτσα: «Πιο πολλά παντελόνια κι απ’ τους άντρες»

13:26 - 26/11/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε μέσω Skype ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο tattoo artist, που φέτος συμμετείχε στο Asia Express […] The post Γιώργος Μαυρίδης για Χριστίνα Κολέτσα: «Πιο πολλά παντελόνια κι απ’ τους άντρες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Μαυρίδης για την Χριστίνα Κολέτσα: «Πιο πολλά παντελόνια κι απ’ τους άντρες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε μέσω Skype ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο tattoo artist, που φέτος συμμετείχε στο Asia Express μαζί με τη σύντροφό του, Κρίστυ Καθάργια, μίλησε για την εμπειρία του στο reality περιπέτειας και ξεκαθάρισε τη σχέση του με τη Χριστίνα Κολέτσα μετά τα όσα συνέβησαν πριν χρόνια στο Nomads.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαυρίδης για Κολέτσα: "Πιο πολλά παντελόνια κι απ’ τους άντρες"

Aποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Asia Express

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»