#Γιώργος Μαυρίδης

Γιώργος Μαυρίδης: Ραγίζει "καρδιές" το μήνυμά του – "Φέτος δεν χρειάζεται να είμαι εκεί δίπλα, γιατί αυτή τη φορά ταξιδεύεις μαζί μου"

Παραπολιτικά
«Ίσως να έχω κάνει κάποια βήματα, ίσως να θέλω να προχωρήσω ίσως πολλά, αλλά έτσι νιώθω...», τόνισε ο Γιώργος Μαυρίδης - Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή
10:55 12/10/2024

The Reunion: Πότε κάνουν πρεμιέρα ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης;

happytv.gr
Πριν από 10 χρόνια, δύο φίλοι, ο Σάκης και ο Γιώργος, ξεκίνησαν ένα ταξίδι που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Ένα ταξίδι που ενέπνευσε εκατομμύρια θεατές να εξερευνήσουν τον κόσμο και να δουν τη ζωή με τη φιλοσοφία του «You Only Live Once». Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 22:30 ο Σάκης Τανιμανίδης και ο […] Source
19:24 05/10/2024

Reunion: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

zappit.gr
Πριν από 10 χρόνια, δύο φίλοι, ο Σάκης και ο Γιώργος, ξεκίνησαν ένα ταξίδι που άλλαξε τη ζωή τους για […] The post Reunion: Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 appeared first on Zappit.
19:18 04/10/2024

"The Reunion": Σάκης Τανιμανίδης Γιώργος Μαυρίδης κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Παραπολιτικά
Το "The Reunion" με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας ταξιδέψει και πάλι σε προορισμούς και εμπειρίες ζωής
15:01 03/10/2024

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας εκπομπής του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη

Newsbeast.gr
Το «Reunion» του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη είναι γεγονός με το τρέιλερ της ταξιδιωτικής εκπομπής να έχει κυκλοφορήσει. «Το Reunion του αιώνα είναι εδώ!», αναφέρει η ανάρτηση του ΑΝΤ1 στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα. Σε αυτό, οι δυο τους περπατούν στην έρημο και κάποια στιγμή, ανήσυχος ο Γιώργος Μαυρίδης ρωτά τον Σάκη Τανιμανίδη: «Ρε συ, σίγουρα πηγαίνουμε καλά;», με τον πρώτο να απαντά: «Ναι, είναι όλα μελετημένα». Οι δυο φίλοι και παρουσιαστές έχουν πραγματοποιήσει ήδη το πρώτο τους ταξίδι στην Αφρική.
14:38 10/09/2024

“The Reunion”: Το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής Τανιμανίδη - Μαυρίδη στον ΑΝΤ1

Παραπολιτικά
Μετά από αρκετά χρόνια επιτυχίας και ένα διάστημα κατά το οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν είχαν επαφές, αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά με το "Reunion"
14:00 10/09/2024

Κρίστη Καθάργια: «Φυσικά και θα βλέπω το World Party, o Γιώργος Μαυρίδης είναι γεμάτος εκπλήξεις»

Newsit
Στην τηλεοπτική επιστροφή του πρώην συζύγου της, Γιώργου Μαυρίδη αναφέρθηκε η Κρίστη Καθάργια, η οποία απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές της στο Ηράκλειο Κρήτης. Η Κρίστη Καθάργια, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (23.08.2024) στην εκπομπή Summer’s Cool και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για το World Party με τους Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη που ... Περισσότερα To άρθρο Κρίστη Καθάργια: «Φυσικά και θα βλέπω το World Party, o Γιώργος Μαυρίδης είναι γεμάτος εκπλήξεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:27 23/08/2024

Σάκης Τανιμανίδης: Το πρώτο μήνυμα από την Ουγκάντα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη

Παραπολιτικά
Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης στη νέα εκπομπή με τίτλο 'S&G tour' θα συνεχίζουν τα ταξίδια που τους έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλείς πριν μερικά χρόνια
17:19 14/08/2024

Σάκης Τανιμανίδης: Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί από τα social media, και αυτός είναι ο λόγος

Newsit
Ο Σάκης Τανιμανίδης, μερικά 24ωρα μετά την έναρξη των γυρισμάτων της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη για τον ΑΝΤ1, επέστρεψε στα social media. Οι δυο άντρες, όπως έχει γίνει γνωστό, ετοιμάζουν το World Party reunion, την ταξιδιωτική εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε από τον κόσμο. Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης είναι έτοιμοι ... Περισσότερα To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης: Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί από τα social media, και αυτός είναι ο λόγος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:55 14/08/2024

“World Party”: Τανιμανίδης και Μαυρίδης ξεκίνησαν τα γυρίσματα -Η πρώτη φωτό

Παραπολιτικά
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο συνεργάτης του ξεκινούν σήμερα τα ταξίδια τους για την αναβίωση του δημοφιλούς ταξιδιωτικού project
17:46 08/08/2024

Μαυρίδης: «Αφιερωμένο στα παιδιά που χάσανε την ζωή τους για να βρεθούν στο πέταλο!»

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ mαteco κατέκτησε το πρωτάθλημα της Futsal League B’, νικώντας με 1-0 τον Κορυδαλλό στον τελικό του Final-4 της Μίκρας και προβιβάστηκε στην Super League, κάνοντας το 11/11 για τον σύλλογο, όπου κάθε του τμήμα θα αγωνίζεται την σεζόν 2024/25 στην πρώτη κατηγορία. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mαteco, Γιώργος Μαυρίδης συγκλονίζει με ένα post […]
19:54 22/04/2024

Μαυρίδης για Τανιμανίδη: Με νοιάζει να είμαστε καλά μεταξύ μας και όχι να κάνουμε εκπομπή

thebest.gr
Ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε σε ερώτηση ρεπόρτερ, για το αν θα αναλάβει ξανά τηλεοπτική εκπομπή, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη.
17:00 01/04/2024

Γιώργος Μαυρίδης: «Προτιμώ να έχω μια καλή σχέση με τον Σάκη, παρά να κάνω εκπομπή»

zappit.gr
Δηλώσεις στον Τάσο Ριζόπουλο έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη […] The post Γιώργος Μαυρίδης: «Προτιμώ να έχω μια καλή σχέση με τον Σάκη, παρά να κάνω εκπομπή» appeared first on Zappit.
10:00 01/04/2024

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Γιώργου Μαυρίδη «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα»

alexpolisonline.com
Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το νέο βιβλίο του Ξανθιώτη δημοσιογράφου Γιώργου Μαυρίδη «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα». Πώς είναι η ζωή χωρίς social media και διαδίκτυο;Το «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα» είναι ένα εκλαϊκευμένο δοκίμιο που αφηγείται ιστορίες ανθρώπων που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα social media, να βγουν από το διαδίκτυο και να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στις ζωές όλων, και αποτελούν αντικείμενο επιστημονικής έρευνας τόσο για τις επιπτώσεις τους στην ψυχική υγεία των χρηστών όσο και για τον βαθμό που επηρεάζουν και αλλοιώνουν έννοιες όπως η δημοκρατία και ο πλουραλισμός της έκφρασης.Πω
02:53 29/01/2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Μαυρίδη – Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Newsique.gr
Την απώλεια του πατέρα του θρηνεί ο Γιώργος Μαυρίδης, με το θλιβερό περιστατικό να κάνει γνωστό ο ΑΣ ΠΑΟΚ, στο τμήμα σάλας του οποίου αγωνίζεται ο παρουσιαστής. Με τη σειρά του, ο Γιώργος Μαυρίδης προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του. Μέσω Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία του από την ώρα που αγνιζόταν σε […] Το άρθρο Πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Μαυρίδη – Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
08:58 23/10/2023

Γιώργος Μαυρίδης: «Ραγίζει» καρδιές η πρώτη ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του – «Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε»

tlife.gr
Μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής της, καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς όπως To άρθρο Γιώργος Μαυρίδης: «Ραγίζει» καρδιές η πρώτη ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του – «Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 22/10/2023

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη – Πέθανε ο πατέρας του!

irafina.gr
Βαρύ το πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη καθώς, χθες, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής παρά τη δύσκολη αυτή στιγμή αγωνίστηκε κανονικά σήμερα, Κυριακή 22/10 σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο πατέρας του είχαν μια σχέση η οποία […]
19:46 22/10/2023

Μαυρίδης: «Από οπαδός έγινα αρχηγός»

thessports.gr
Ο παρουσιαστής και γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ Γιώργος Μαυρίδης που είναι αρχηγός της νέας ομάδας του ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο για την νέα προσπάθεια που γίνεται. Αρχικά ρωτήθηκε εάν του ζήτησαν να συμμετέχει στις εκλογές. Και απάντησε ως εξής: “Παρότι μου το είχαν ζητήσει να κατέβω στις εκλογές, έκρινα πως δεν […] The post Μαυρίδης: «Από οπαδός έγινα αρχηγός» first appeared on ThesSports.
12:53 17/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load