Βερύκιος: Πέρασε στοπ και έπεσε πάνω μου ένας 93χρονος – Τόν κυνηγούσαν που έβγαλε το αυτοκίνητο για να το «ξεσκουριάσει»

11:38 - 12/11/2022

Με αφορμή την είδηση για ένα τροχαίο δυστύχημα, όπου έχασε τη ζωή του ένα ηλικιωμένος άνδρας στη Ζαχάρω Ηλείας, που μεταφέρθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha το Σαββατοκύριακο, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος θυμήθηκε ένα δικό του περιστατικό.Με αφορμή την είδηση για ένα τροχαίο δυστύχημα, όπου έχασε τη ζωή του ένα ηλικιωμένος άνδρας στη Ζαχάρω Ηλείας, που μεταφέρθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha το Σαββατοκύριακο, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος θυμήθηκε ένα δικό του περιστατικό.Ειδικότερα, ο Δήμος Βερύκιος θυμήθηκε το τροχαίο με έναν ηλικιωμένο οδηγό που έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«93χρονος πέρασε stop και έπεσε πάνω μου... Εβγαλε το αυτοκίνητο για να το ξεσκουριάσει»: Η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος, με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Ζαχάρω.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει