Κατάθεση «ποταμός» από την Γεωργία Τσατάνη – Δέχθηκα «πόλεμο» και «άγρια καταδίωξη» από τον Παπαγγελόπουλο

20:40 - 10/11/2022

Για «άγρια καταδίωξη» και «πόλεμο» που δέχθηκε από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο λόγω των χειρισμών της στην έρευνα για τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο μίλησε καταθέτοντας στο Ειδικό Δικαστήριο η πρώην Εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη. «Μου προσάπτει ο κατηγορούμενος ότι επιστρατεύτηκα από πολιτικούς απατεώνες για να ξεπλύνω εκατομμύρια και ότι υπήρξα επιλήσμων και αχάριστη. Ποιοι είναι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες και πού υπήρξα επιλήσμων; Έχω υποστεί άγρια καταδίωξη και πόλεμο υπηρεσιακό και επιπλέον δημόσια διαπόμπευση κατά παραβίαση του δικαστικού και υπηρεσιακού απορρήτου» είπε απευθυνόμενη στο κατηγορούμενο πρώην υπουργό η κ. Τσατάνη η οποία

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Euroleague: Οι ειδικοί «βλέπουν» πρώτο Ολυμπιακό και δεύτερο Παναθηναϊκό

Πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία – Δείτε εικόνες

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Η Μάρθα Κουτουμάνου μου παρέδωσε τα κοσμήματα της μητέρας της, έκτοτε δεν μίλησα ξανά μαζί της»

«Έχουν παγώσει οι διαδικασίες του διαζυγίου του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου» – Τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι

Μεταγραφική υπέρβαση ο Ολυμπιακός και Μπιέλ – Φεύγουν τρεις Έλληνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη