Στις φυλακές Γρεβενών ο 28χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο

15:20 - 10/11/2022

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης κρίθηκε προφυλακιστέος χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγρίνιο: Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται ο 28χρονος που ασέλγησε σε 4χρονο

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 28χρονος από το Αγρίνιο, ο οποίος μετά την απολογία του στον στρατιωτικό ανακριτή χθες, κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών Ιωαννίνων. Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις κατ’ εξακολούθηση σε 4χρονο αγοράκι του οποίου την φύλαξη είχε αναλάβει η μητέρα του. Τα στοιχεία του, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα […] Το άρθρο Αγρίνιο: Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται ο 28χρονος που ασέλγησε σε 4χρονο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο (video)

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγήθηκε τελικά ο 28χρονος ποδοσφαιριστής σε ομάδα του τοπικού που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο. Ο 28χρονος βρέθηκε χτες στα Γιάννενα για να απολογηθεί στον στρατιωτικό εισαγγελέα:

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί