Συγκλονίζει η Ντρισμπιώτη: «Μικρή δέχτηκα bullying επειδή ήμουν φτωχή της γειτονιάς και ήταν τρύπια τα παπούτσια μου»
17:48 - 08/11/2022
Το όνομα της είναι Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και όσοι δεν την ήξεραν την έμαθαν τον Αύγουστο λόγω των επιτυχιών της και των δηλώσεών της, όταν κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο βάδην στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας..Το όνομα της είναι Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και όσοι δεν την ήξεραν την έμαθαν τον Αύγουστο λόγω των επιτυχιών της και των δηλώσεών της, όταν κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο βάδην στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας..Η πρωταθλήτρια Ευρώπης από την Καρδίτσα πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και όσο θυμάται τον εαυτό της δούλευε μαζί με τη μητέρα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Μικρή δέχτηκα μπούλινγκ επειδή ήμουν φτωχή και φορούσα τρύπια παπούτσια
Η χρυσή πρωταθλήτρια μίλησε για τις δυσκολίες που την έκαναν πιο δυνατή
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Μικρή δέχτηκα bullying επειδή ήμουν φτωχή και είχα τρύπια παπούτσια»
Αναμφίβολα ήταν ένα από τα πιο καυτά ονόματα του ελληνικού αθλητισμού για το καλοκαίρι που μας πέρασε, καθώς η ίδια κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο βάδην στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας. Και αν νωρίτερα δεν είχε γίνει ευρέως γνωστή στο πανελλήνιο, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, φρόντισε να τη μάθουν ότι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr