Κάτια Δανδουλάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Μακάρι να επιστρέψει, η δουλειά είναι υγεία για την ψυχή»

11:10 - 04/11/2022

Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Διάλεξε το θάνατό σου». Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Διάλεξε το θάνατό σου». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον Χρήστο Πολίτη, όσο και στον Γιώργο Κιμούλη. Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε τέλος στις συζητήσεις και στην υποτιθέμενη κόντρα γύρω από το όνομα του συμπρωταγωνιστή της από τη «Λάμψη»: […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Δανδουλάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Μακάρι να επιστρέψει, η δουλειά είναι υγεία για την ψυχή»

Την Κάτια Δανδουλάκη συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Διάλεξε το θάνατό σου». Η ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις, έβαλε τελεία στην «κόντρα» με τον Χρήστο Πολίτη που είχε ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ενώ σχολίασε και την επιστροφή στο θεατρικό σανίδι του Γιώργου Κιμούλη. «Aυτό δεν θα το συζητήσουμε σε καμία περίπτωση γενικώς και ποτέ. Ναι, θέλω να βάλω μια τελεία. Ότι είχα να πω, το είπα, δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτό. Δεν θα σας πω τίποτα, ότι είχα να πω, το είπα», απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη σε ερωτήσεις για τον Χρήστο Πολίτη. Όσον αφορά την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Μακάρι να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κάτια Δανδουλάκη: Μακάρι να επιστρέψει ο Γιώργος Κιμούλης

Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε τόσο στην κόντρα με τον Χρήστο Πολίτη όσο και για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στη θεατρική σκηνή. Η ηθοποιός, μετά την πρεμιέρα της παράστασης “Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου” μίλησε στην κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα και σχολίασε σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη: “Μακάρι να επιστρέψει, γιατί να μην […] The post Κάτια Δανδουλάκη: Μακάρι να επιστρέψει ο Γιώργος Κιμούλης appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει