Καίτη Φίνου: Όταν σταμάτησα το ποτό σταμάτησα και το σεξ. Είχα 10 χρόνια να κάνω!

10:30 - 30/10/2022

Η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή του MEGA «Όλα για τη Ζωή μας» πως απείχε από το σεξ για 10 χρόνια, καθώς το είχε συνδυάσει με το ποτό!Η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή του MEGA «Όλα για τη Ζωή μας» πως απείχε από το σεξ για 10 χρόνια, καθώς το είχε συνδυάσει με το ποτό!«Ήμουν πιωμένη, γι’ αυτό έκανα σεξ. Όταν σταμάτησα το ποτό σταμάτησα και το σεξ. Είχα 10 χρόνια κάνω», αποκάλυψε αρχικά η ηθοποιός. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: «Όταν έκοψα το ποτό, έκοψα και το σεξ, είχα 10 χρόνια να κάνω»

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Καίτη Φίνου: Όταν σταμάτησα το ποτό σταμάτησα και το σεξ - Αποκάλυψε γιατί απείχε για 10 χρόνια

Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε πως απείχε από το σεξ για 10 χρόνια

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Καίτη Φίνου: “Όταν σταμάτησα το ποτό σταμάτησα και το σεξ. Είχα 10 χρόνια κάνω”

Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» πως απείχε από το σεξ για 10 χρόνια. «Ήμουν πιωμένη, γι’ αυτό έκανα σεξ. Όταν σταμάτησα το ποτό σταμάτησα και το σεξ. Είχα 10 χρόνια κάνω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Η ερωτική της επιθυμία ξύπνησε μετά από 10 χρόνια, όταν συνάντησε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Καίτη Φίνου: «Όταν έκοψα το ποτό, έκοψα και το σεξ»

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως «απείχε για 10 χρόνια από το σεξ». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Νομίζω ότι το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Ήμουν πιωμένη συχνά, γι’ αυτό έκανα σεξ. […] The post Καίτη Φίνου: «Όταν έκοψα το ποτό, έκοψα και το σεξ» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει