Ναταλία Δραγούμη: Μίλησα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκα για να ανοίξω τα μάτια του κόσμου – ΒΙΝΤΕΟ

17:46 - 28/10/2022

Για την ενασχόληση της με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία, τα πρώτα βήματα ως ηθοποιός αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από άτομο «εμπιστοσύνης» μίλησε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός μίλησε για το πως ξεκίνησε από 6 ετών να ασχολείται με την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Δραγούμη: Μίλησα για την παρενόχληση που βίωσα για να ανοίξω τα μάτια των γονιών μου

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν άτομο εμπιστοσύνης της οικογένειάς μου» ανέφερε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ναταλία Δραγούμη: Είχα πει για μια σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκα από έναν οικογενειακό φίλο

“Ήθελα να ανοίξω τα μάτια του κόσμου και των γονιών μου” δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη. Η Ναταλία Δραγούμη έκανε αναδρομή στο Πάμε Δανάη σε σημαντικούς σταθμούς της ζωής της και της καλλιτεχνικής της πορείας. «Όταν ήμουν μικρή, ήμουν σε ομάδα ενόργανης που ήμασταν πρωταθλήτριες Ελλάδος. Έκανα ενόργανη από τα 6 έως 14 χρόνων. Η αθλήτρια ... Περισσότερα To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: Είχα πει για μια σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκα από έναν οικογενειακό φίλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ναταλία Δραγούμη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από έναν οικογενειακό φίλο»

Για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν..

Διαβάστε το στο Zougla

Ναταλία Δραγούμη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από έναν οικογενειακό φίλο»

Για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, μίλησε η Ναταλία Δραγούμη στην κάμερα της εκπομπής...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό φίλο»

Για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό φίλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους