Σκορδαλιά: Το μυστικό για να μη μυρίζει από χιλιόμετρα το σκόρδο
10:48 - 25/10/2022
Η σκορδαλιά είναι ένα από τα αγαπημένα συνοδευτικά της 28ης Οκτωβρίου. Είναι ένα συνοδευτικό πιάτο που μοιάζει με πουρέ στην ελληνική κουζίνα το οποίο φτιάχνεται αναμιγνύοντας λιωμένο σκόρδο με μια παχύρρευστη βάση η οποία μπορεί να είναι πουρές πατάτας, καρύδια, αμύγδαλα ή βρεγμένο μπαγιάτικο ψωμί – και ρίχνοντας στο τέλος ελαιόλαδο ώστε να δώσει στο […]
Το άρθρο Σκορδαλιά: Το μυστικό για να μη μυρίζει από χιλιόμετρα το σκόρδο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr