Σκορδαλιά: Το μυστικό για να μη μυρίζει από χιλιόμετρα το σκόρδο

10:48 - 25/10/2022

Η σκορδαλιά είναι ένα από τα αγαπημένα συνοδευτικά της 28ης Οκτωβρίου. Είναι ένα συνοδευτικό πιάτο που μοιάζει με πουρέ στην ελληνική κουζίνα το οποίο φτιάχνεται αναμιγνύοντας λιωμένο σκόρδο με μια παχύρρευστη βάση η οποία μπορεί να είναι πουρές πατάτας, καρύδια, αμύγδαλα ή βρεγμένο μπαγιάτικο ψωμί – και ρίχνοντας στο τέλος ελαιόλαδο ώστε να δώσει στο […] Το άρθρο Σκορδαλιά: Το μυστικό για να μη μυρίζει από χιλιόμετρα το σκόρδο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Σαν «μανιτάρια» οι αυτόματοι πωλητές κάνναβης –113 σημεία πώλησης [βίντεο]

Εκπαιδεύοντας… τη γάτα – Eξυπνα tips για να τα καταφέρετε

Χαμάς: Ύστατη προσπάθεια για την εύθραυστη συμφωνία εκεχειρίας – «Δεν δεχόμαστε απειλές – Μόνο έτσι θα απελευθερωθούν οι όμηροι»

Συντάξεις – Αναδρομικά: Ποιοι δικαιώθηκαν και θα τα πάρουν – Τι σημαίνει η απόφαση από το ΑΕΔ

Οι «δορυφόροι» του θυρεοειδούς -Τι συμβαίνει όταν δυσλειτουργούν

Νέα, ωραία και καλή νοικοκυρά– Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαγειρεύει στο πολυτελές σπίτι της με τον Μάστορα