Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Κάθε βράδυ που κάνω απολογισμό λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα για να μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν την επόμενη μέρα

20:24 - 23/10/2022

Ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη για την καριέρα του, την αναγνωρισιμότητα, τη σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε και τι κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.Ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και την Έρη Βαρδάκη για την καριέρα του, την αναγνωρισιμότητα, τη σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε και τι κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.«Είχα εμπορικές αποτυχίες, ποτέ καλλιτεχνικές. Δανείστηκα από τις τράπεζες και ακόμα χρωστάω. Ήθελα να γίνω γνωστός. Με κάνει να νιώθω ζωντανός όταν με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Κάθε βράδυ λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα, ότα πεθάνω...»

O γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη ενώ αποκάλυψε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει