Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Έμαθε ότι τήν απάτησε και ήθελε να τόν εκδικηθεί – Χάνει το αριστερό του μάτι ο 36χρονος

21:49 - 22/10/2022

Σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα νοσηλεύεται ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, σε ξενοδοχείο, στο Ηράκλειο.Σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα νοσηλεύεται ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, σε ξενοδοχείο, στο Ηράκλειο.Όπως αναφέρει το Cretalive, o άνδρας χάνει το αριστερό του μάτι όπως όλα δείχνουν μετά την επίθεση που δέχθηκε, τα ξημερώματα. Ο 36χρονος νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ σε καταστολή καθώς, σύμφωνα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Από τον Απρίλιο προσπαθούσε να τον βλάψει», λέει ο Κούγιας που ανέλαβε τον 36χρονο

Ο γνωστός ποινικολόγος  ανέλαβε την υπόθεση για λογαριασμό του θύματος - Δυσαρεστημένη η οικογένεια από το γεγονός ότι η δράστιδα παραμένει ελεύθερη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Ήταν προσχεδιασμένη εγκληματική πράξη», δηλώνει η δικηγόρος του 36χρονου

Επίθεση στο Ηράκλειο: Γα προσχεδιασμένη εγκληματική πράξη κάνει λόγο η πλευρά του 36χρονου που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό. «Πρόκειται στοχευμένη και προσχεδιασμένη εγκληματική πράξη σε βάρος του εντολέα μου, του οποίου η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Ήδη δηλώσαμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και περιμένουμε τη σύλληψή της» δήλωσε στην ΕΡΤ η […] Το άρθρο Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Ήταν προσχεδιασμένη εγκληματική πράξη», δηλώνει η δικηγόρος του 36χρονου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει