Φώτης Σεργουλόπουλος: Μίλησε για την Μαρία Μπακοδήμου – «Ένα από τα διαζύγια της ζωής μου ήταν κι αυτό»

09:04 - 19/10/2022

Για το τέλος της φιλίας του με την Μαρία Μπακοδήμου μίλησε Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξη του στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα.Για το τέλος της φιλίας του με την Μαρία Μπακοδήμου μίλησε Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξη του στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα.Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει τα πάντα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα. Να έρθουμε στη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία δεν έχετε πλέον ούτε επαγγελματική ούτε φιλική σχέση; Η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει και το σέβομαι

“Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα από αυτά ήταν κι αυτό” δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα κι αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Μαρία Μπακοδήμου. Να έρθουμε στη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία δεν έχετε πλέον ούτε επαγγελματική ούτε φιλική σχέση; ... Περισσότερα To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει και το σέβομαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: Ήταν ένα από τα διαζύγια της ζωής μου

Για τη ρήξη στη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής που υπήρξε επί χρόνια στενός φίλος με τη Μαρία Μπακοδήμου σε μία εκ βαθέων εξομολόγησή του στο περιοδικό Hello αναφέρθηκε στο “διαζύγιο” με τη συνεργάτιδα και φίλη του, αποφεύγοντας, ωστόσο, να αναφερθεί στους λόγους που τους απομάκρυναν. Να έρθουμε στη […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: Ήταν ένα από τα διαζύγια της ζωής μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Σεργουλόπουλος για Μπακοδήμου: "Ένα από τα διαζύγια της ζωής μου ήταν κι αυτό"

"Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε ένα λάθος το οποίο πληρώνει μέχρι τώρα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει